Evjenth har tro på flere tungvektere

Aksjestrateg i ABG Sundal Collier ser oppside i flere tungvektere på Oslo Børs. Her er fire av hans aksjefavoritter.

Kim Evjenth. Foto: Finansavisen

Aksjestrateg i ABG Sundal Collier, Kim Evjenth, har oljeserviceselskapet Aker Solutions, som har svekket seg 42 prosent det siste halvåret, blant sine favoritter på Oslo Børs. Også Det norske oljeselskap og Statoil er strategen positiv til, skriver Finansavisen.- Sterk balanse gir handlekraft i usikre tider. Statoil har også spennende utvikling i Brasil, Angola og Nord-Amerika, samtidig som Aldous/Avaldsnes-funnet har gjort norsk sokkel mer attraktiv, sier Evjenth til avisen.I Telenor ser aksjestrategen også attraktiv prising, og nevner at ny regulering i India kan gjøre det lettere å løse situasjonen der. Han påpeker at selskapet er en attraktiv eksponering mot fremvoksende markeder.