Får de kjøpe Norske Skog-fabrikken likevel?

Viken Skog og Norske Skog fortsetter forhandlingene.

Produksjon av papir ved Norske Skog - Foto: Scanpix

Ifølge DN satt Viken Skog og Norske Skog fortsatt i forhandlinger fredag om fabrikken på Hønefoss. Møtene fortsetter i helgen. Viken Skog bød 280 millioner kroner for fabrikken, noe Norske Skog mente var altfor lavt. Partene diskuterer pris og hvilke papirprodukter Viken Skog skal få produsere hvis de får kjøpe fabrikken.- Vi har lovet både næringsminister Trond Giske og LO-leder Roar Flåthen å gjøre dette. Viken er stor hos oss både som aksjonær og leverandør og vi er nødt til å ha mye og tett dialog, sier Norske Skog-sjef Sven Ombudstvedt.Om fem dager skal Norske Skogs bedriftsforsamling bestemme om fabrikken skal selges til Viken eller legges ned.