Frontline-festen over - vinneren opp 36 prosent

Hovedindeksen ved Oslo Børs stiger onsdag morgen, men for Frontline ser festen ut til å være over for denne gang. I toppen av vinnerlisten troner to aksjer med oppgang på over 12 prosent.

Front Commander. Foto: Frontline

Hovedindeksen ved Oslo Børs stiger noe fra start onsdag og er nå opp 0,55 prosent til 386,89.Det er så langt torsdag omsatt aksjer og egenkapitalbevis på børsen for 296 millioner kroner.Så langt i år er hovedindeksen ned 12,06 prosent. Det siste året er fallet på 7,80 prosent.Flex LNG, Neas og Frontline er blant aksjene i fokus så langt torsdag. De to første stiger markant mens festen for Frontline tirsdag på ingen måte fortsetter i dag.Neas dundrer opp 36 prosent etter å ha solgt unna deler av sine virksomhet. På Wall Street tirsdag ble det forsiktig oppgang, og stemningen i forkant av en eventuell løsning på gjeldssituasjonen i Europa var noe spent. Dow Jones hevet seg 0,43 prosent og steg med rundt 50 poeng. S&P endte opp 0,11 prosent, mens Nasdaq falt noe.Børsene i Asia-regionen var i langt bedre form og Hang Seng steg 1,42 prosent mens Nikkei 225 i Japan hevet seg 1,71 prosent. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.