Hever kriseaksje-kursmål - ser 35 prosent nedside

Arctic Securities hever kursmål på aksje som har falt 85 prosent det siste året og ser ytterligere 35 prosent nedside. Et annet verdipapir beholder sin kjøps-anbefaling.

Foto: AP

Arctic Securities har onsdag oppjustert kursmålet på Frontline fra 10 kroner til 15 kroner. Dette etter tirsdagens nyheter om at selskapet skal restruktureres.Meglerhuset beholder likevel sin sell-anbefaling på Fredriksen-giganten.Arctic tror ifølge Stocklink at omleggingen av tankrederiet vil føre til at selskapets tap blir mindre i tiden som kommer, men mener likevel at den valgte løsningen ikke nødvendigvis er den beste.Frontline er onsdag ned 9,80 prosent til 23 kroner. Arctic ser dermed en videre nedside for aksjen på rundt 35 prosent.Samtidig er Handelsbanken ute og gjentar sin kjøps-anbefaling på Orkla. Dette etter at selskapet nylig kvittet seg med sine aksjer i Tomra Systems..Meglerhuset uttrykker at de er fornøyd med at Orkla fortsetter å selge unna eiendeler som ikke tilhører kjernevirksomheten, og tror salget av Tomra-aksjene alene kan gi Orkla en oppside på 0,25 kroner.Kursmålet på aksjen blir stående på 55 kroner. Orkla er onsdag ned 0,36 prosent til 43,70 kroner og Handelsbanken ser dermed en oppside på rundt 20 prosent.