Meglerhus: - Aksjen har gitt ferskt kjøpssignal

Meglerhus skriver i fersk rapport om aksje som har gitt rykende ferskt kjøpssignal, etter å ha falt nærmere 60 prosent det siste året. Også to andre aksjer blir omtalt, samt at man får et teknisk blikk på hovedindeksen.

Tradere på gulvet - Foto: AP

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport mandag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Subsea 7, PGS og Marine Harvest.- Subsea 7 har sterk støtte ved 109 kroner som ser kjøpsverdig ut. PGS har støtte ved 60,3 kroner i dag. Det korte trendtaket finner vi omkring 62,5-63 kroner. Marine Harvest brøt opp fra sin konsoliddering ved 2,57 kroner på fredag og ga et kjøpssignal. Det korte trendgulvet går ved 2,53 kroner, kan man lese i rapporten.Subsea 7 stiger mandag 2,22 prosent til 114,90 kroner, PGS er opp 2,79 prosent til 62,70 kroner mens Marine Harvest så langt er opp 2,49 prosent til 2,63 kroner.Om hovedindeksen mandag skriver Christiania følgende:- OSEBX har sitt korte stigende trendgulv ved 376 ved starten i dag. Sterk motstand ved 390-400.