Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. Tre kjøps-anbefalinger vrakes mandag - ny aksje inn i varmen.

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport mandag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er PGS, Storerband, Statoil og Seadrill. Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå og kommer inn i varmen fra og med mandag. Samtidig vrakes kjøps-anbefalingene på Subsea 7, TGS-Nopec og Telenor etter at alle aksjene gikk i hevet stop loss på fredag.- Seadrill ligger i en langsiktig stigende trend og ga et nytt kjøpssignal fra en stor flaggformasjon ved brudd opp gjennom ca. 184 kroner. På sikt er videre oppgang mest sannsynlig. Kursen brøt forrige uke fredag i tillegg opp gjennom all-time-high (justert for utbytte) rundt 202,50 kroner og ga dermed et nytt kjøpssignal. Støtte rundt 202,50-200 kroner og rundt 195 kroner. Vi oppretter kjøps-anbefaling med kursmål 220 kroner og stop loss 193 kroner, kan man lese i rapporten.Seadrill er mandag opp 1,54 prosent til 204,80 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 7,40 prosent.PGS er mandag opp 2,79 prosent, Storerband er opp 3,42 prosent mens Statoil stiger 0,07 prosent.