Mot prisoppgang i solar?

Flere store solar-aktører har hatt tosifret kursoppgang den siste uken. Prisfallet på silisium ser ut til å bremse opp.

Solceller. Foto: Scanpix

Øystein Schmidt kommenterte de viktigste tingene på solenergi-fronten i Økonominyhetene.Det var også en oppsummering av de viktigste hendelsene på Oslo Børs, de europeiske børsene og de første timene av handelen på Wall Street.Dagens tekniske analyser er av Statoil, DNO og Yara. Chartene til dagens sending finner du på våre Facebook-sider.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 23:00. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). I Oslo finner du TV8 på Canal Digital 17 og på get kanal 23.