Norges 5 beste meglerhus

Hvem er best på analyse og megling blant meglerhusene i Norge?

John Olaisen. Foto: Finansavisen

En rekke institusjonelle investorer med handelsvolum på minst 350 millioner kroner i året er blitt spurt: Hvem er best på analyse og megling?I mange året har svaret vært SEB Enskilda. I år gikk Carnegie til topps for første gang.Begge meglerhusene får like høy karakter, men Prospera som gjennomfører rangeringen, har i år rangert Carnegie øverst på marginalt bedre kjennskap blant investorene, skriver Finansavisen.Norges beste meglerhus

    CarnegieCarnegieSEB EnskildaSEB EnskildaArctic SecuritiesArctic SecuritiesFirst SecuritiesFirst SecuritiesDNB MarketsDNB Markets
Best på makro: First SecuritiesBest på Bank og forsikring: Arctic SecuritiesBest på olje og gass: CarnegieBest på rigg og drilling: DNB MarketsBest på fisk: SEB EnskildaBest på shipping: Sparebank 1 MarketsMer om undersøkelsen