Roger Berntsen spår all time high på Oslo Børs

Roger Berntsen er ikke kjent for å være pessimistisk. Nå kliner han til med en ny solskinnshistorie. - Dette lukter det kjøp av lang vei, sier Berntsen.

Roger Berntsen, Netfonds - Foto: Iván Kverme, Finansavisen

Analysesjef Roger Berntsen er sterk i troen på at gjeldskrisen vil løse seg. I et intervju med Finansavisen sier han at forventer all-time high på Oslo Børs innen to år.Les også: Myrseth: Strømmen av dårlige nyheter har vært ustanselig- Det seneste året har finansmarkedene presset investorene og EU-lederne fra skanse til skanse, og mange har blitt bekymret for fremtiden, både for Europa, men også for USA og Kina. Ikke nok med det, vår egen statsminister har benyttet sjansen til å skremme oss om 30-årenes elendigheter, sier Berntsen til Finansavisen.- Dette lukter det kjøp av lang vei! Det faktum at hele verden sitter i samme båt, gjør at gjeldskrisen er løsbar, avslutter Berntsen.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 384,35 poeng, opp 0,54 prosent.