Tror aksjonærer vil kreve høyere pris

Meglerhuset Carnegie tror utfallet av den ekstraordinære generalforsamling i Sevan Drilling vil bli bud.

John Fredriksen. Foto: Finansavisen

Samme dag som Seadrill har krevet en ekstraordinær generalforsamling i Sevan Drilling som følge av oppkjøpet i selskapet, hvor tema rundt styremedlemmer skal tas opp - stiger Sevan Drilling på negativ børs.Ifølge TDN Finans var det helt som Carnegie hadde ventet. Og viser til at det faller i samme fotspor som Seadrill gjorde etter kjøp av Asia Offshore Drilling i sommer.Carnegie tror Fredriksen-selskapet vil komme med et bud på Sevan Drilling noe frem i tid, men at det ikke er noe som haster.I tillegg er meglerhuset av den oppfatning at aksjonærene sannsynligvis vil kreve en høyere pris enn dagens aksjekurs ved et eventuelt bud.Sevan Drilling omsettes nå for 5,85 kroner, opp 2,81 prosent. Mens Seadrill faller tilbake 0,24 prosent til 205,40 kroner.