Aksjene faller på New York-børsen

De amerikanske børsene åpner i minus onsdag. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Publisert 11. jan. 2012 kl. 15.37
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 241 ord
Børsen i New York ved Wall Street - Foto: Øystein Schmidt

Børsene i New York følger etter nedgangen i Europa onsdag.Etter fem minutters handel er Dow Jones-indeksen ned 0,36 prosent til 12.417,29, mens teknologitunge Nasdaq faller 0,11 prosent til 2.699,56.Utviklingen kan du følge her (velg USA)Kl. 20.00 onsdag kveld ventes fokuset i markedet å rette seg mot Federal Reserve og publiseringen av Beige Book, som er en tilstandsrapport fra amerikanske bedrifter.Europa Aksjene i Europa tynges onsdag blant annet av uttalelser fra Fitch-direktør David Riley, som mener at Den europeiske sentralbanken bør øke kjøpene av statsobligasjoner.- Den europeiske sentralbanken bør øke sine kjøp av statsobligasjoner i de gjeldstyngede eurolandene for å støtte Italia og forhindre en "undergravende" kollaps av euroen, sa Riley under et seminar onsdag, ifølge Reuters.Selv om ikke dette er blant kredittrangeringsbyråets hovedscenario for hva som kan skje, mener de at muligheten for at det skjer er tilstede hvis Italia ikke finner en vei ut av sine problemer.Riley mener det er vanskelig å tro at euroen vil overleve med mindre Italia overlever gjeldskrisen landet står oppe i.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.