Idex får million-støtte fra EU

Idex har sammen med sin franske samarbeidspartner UINT mottatt støtte fra det europeiske Eurostars-programmet.

Publisert 12. jan. 2012 kl. 09.19
Oppdatert 12. jan. 2012 klokken 14.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Idex-sjef Ralph W. Bernstein. Foto: Finansavisen

Idex er sammen med sin franske samarbeidspartner UINT tildelt støtte fra det europeiske Eurostars-programmet, opplyses det i en melding.Målet med prosjektet er å utvikle et smartkort med fingeravtrykksensor som enkelt kan produseres i eksisterende linjer for masseproduksjon av kort.Prosjektet er planlagt med en varighet på to år og har en samlet kostnadsramme i overkant av 12 millioner kroner, omtrent likt fordelt mellom partnerne. Den innvilgede støtten vil ifølge meldingen dekke om lag halvparten av kostnadene.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!