Meglere, investorer og tradere forventer gode nyheter

-Det finnes vel ikke den megler, investor eller trader i hele verden som ikke venter en god rapport, sier en megler. Svaret får vi klokken 14.30.

Foto: Scanpix/AP
Børs

"Alle" går nå og venter på de månedlige arbeidsmarkedsrapporttallene fra USA som presenteres klokken 14.30 norsk tid.- Det finnes vel ikke den megler, investor eller trader i hele verden som ikke venter en god arbeidsmarkedsrapport, sier en megler til TDN Finans.- ADP-rapporten i går var veldig bra uansett hvordan en vrir og vender på det, og selv om den skulle bli nedrevidert med for eksempel 100.000 neste gang, vil den fortsatt være bra, også justert for sesongmessige forhold, avslutter megleren.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 393,15 poeng, ned 0,15 prosent.Torsdag ble det kjent at antallet sysselsatte i privat sektor i USA steg med 325.000 personer i desember, ifølge ADP National Employment Report. Oppgangen skal være den største på et år.Det var ventet en oppgang i sysselsettingen på 175.000 personer, ifølge vår makrokalender.

Nyheter
Børs