Nordmenn slår seg opp i Polen

Norske Fara etablerer datterselskap og forteller om strategisk allianse i Polen.

Publisert 16. jan. 2012 kl. 13.51
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 73 ord
Adm dir i Fara, Ørjan Kirkejord (t.v.) og styreleder Jan P. Grimnes Foto: Coxit

Det norske teknologiselskapet Fara har etablert et datterselskap i Polen. Det heleide selskapet heter Fara Polska.Fara har så langt samarbeidet med et polsk selskap i forhold til sourcing av ressurser som har arbeidet med å utvikle Fara-softwareprodukter. Disse ressursene vil nå være ansatt i Fara Polska.Fara og Asseco SA har inngått en strategisk allianse for å levere integrerte IT-løsninger til transportsektoren i Polen. Asseco Polen SA er det største IT-selskapet notert på Warszawa-børs.