Superduo skal slå seg opp på misligholdt gjeld

Jon H. Nordbrekken og Olav Dalen Zahl har fått med seg et kobbel av finanskjendiser for å kjøpe misligholdt gjeld.

Jon H. Nordbrekken og Olav Dalen Zahl. Foto: Finansavisen / Scanpix
Børs

OLav Dalen Zahl og Jon H. Nordbrekken har funnet frem navnet B2Holding fra skuffen, og for tredje gang skal de to parhestene gjøre penger på misligholdt gjeld, skriver Finansavisen.B2Holding-konseptet ligner på Bank2, hvor Nordbrekken er gründer og største eier, som har spesialisert seg på personer og bedrifter med betalingsproblemer som har behov for opprydning av økonomien.- Vi skal kjøpe gjeld, restrukturere den til nye nivåer og ha det i vårt eget anlegg. Tredjepartsinkasso(å inndrive penger for klienter, red.anm.) er ikke hovedfokus nå, sier Nordbrekken.med på laget har de fått med investorer som Dag Rasmussen, John Christian Elden, Lei Inge Nordhammer og Ivar Koteng for å nevne noen.LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN!

Nyheter
Børs