HegnarTV søker dyktig aksjeplukker

Er du flink å plukke vinneraksjer? Det kan gi deg en flott premie!

OSLO 20080226:Sparegris. Penger. Pengesekk. Penger på avveie. Sparing. Bruk av penger. Økonomi. Sløsing. Økonomistyring. Lyseblå. Trist. Sparebøsse.Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Johannessen, Sara
Børs

OBX-aksjene er de mest likvide aksjene på Oslo Børs. De er gjennomanalysert av profesjonelle analytikere som kontinuerlig sitter og finregner. Likevel synes det ikke alltid å være like lett å si hvor haren hopper.Men nå kan du prøve om du treffer spikeren på hodet: Svar på hvilken OBX-aksje du tror vil gi best prosentuell avkastning fra børsstart mandag 20. februar til børsslutt fredag 24. februar til HegnarTV sine Facebook-sider. Treffer du blink er du med i premietrekningen. Hver uke gir Økonominyhetene på HegnarTV ut "Buffetts viktigste prinsipper" til en av de som treffer blink i aksjekonkurransen vår.Millioner av mennesker laster ned Warren Buffetts aksjonærbrev på utkikk etter tips fra verdens beste investor. Mange går glipp av brevenes beste deler: prinsippene hans. Verst for dem.Mer om boken på HegnarMedia BokklubbGå inn på HegnarTV sine Facebook-sider for å delta i konkurransen. Blant de riktige svarene trekker vi ut en heldig vinner som får boken Buffetts viktigste prinsipper. En fullstendig oversikt over OBX-aksjene finner du her Hvis du vil lytte til ekspertenes råd har HegnarOnline et bredt palett med aksjetips her.NB! Svarfristen er søndag kveld midnatt, 19. februar.

Nyheter
Næringsliv