Tror blodrød aksje skal stupe 60 prosent

Handelsbanken og Danske Markets rykker ut med hvert sitt aksjetips mandag. Sistnevnte venter ras for en av Oslo Børs mest profilerte aksjer.

Bilde fra DAX i Tyskland - Foto: AP
Børs

Handelsbanken Capital Markets melder mandag at de hever kursmålet på Schibsted fra 180 kroner til 205 kroner. Akkumuler-anbefalingen står ved lag.Aksjen er mandag ned 0,33 prosent til 180,90 kroner. Oppsiden skulle dermed være på omlag 13 prosent.Samtidig er Danske Markets ute og kapper kursmålet på Frontline fra 14 kroner til 12 kroner. Her gjentas selg, melder Stocklink.Frontline er opp 4,33 prosent mandag til 28,90 kroner. Dermed tror Danske på et fall for aksjen på nærmere 60 prosent fremover.John Fredriksen-aksjen er ned over 80 prosent i løpet av de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs