Ukens 15 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 15 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Kristian Tunaal. Foto: Finansavisen/Ivan Kverme
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 15 aksjer denne uken.Collett er enig med Roland om Subsea 7, Statoil, Algeta og Det norske, og med Tunaal om EMGS.Dette er de 15 aksjene de fire satser på denne uken: Algeta Atea Clavis Pharma Copeinca Deep Sea Supply Det norske EMGS Opera RCCL Statoil Subsea 7TGS Veidekke Wilh. Wilhelmsen ASA YaraDNB Markets har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 20/2), med en avkastning på pluss 19,2 prosent. Nordea følger nærmest med 11,3 prosent, mens Arctic kan skilte med en oppgang på 9,0 prosent.Hovedindeksen har steget 10,0 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.Konkurranse Hva tror du oljeprisen (Brent for levering i april) vil være fredag 9. mars kl. 12:00?Gå inn på våre Facebook-sider og legg inn ditt tips. De to som kommer nærmest med sine tips vil få hver sin "Aksjeskolen" til en verdi av 359 kroner.

Nyheter
Børs