I et ferskt intervju med Finansavisen lørdag peker aksjesjef Paal E. Karstensen i DNB Markets ut hans tre klare favoritter for 2012.-
Clavis PharmaNorsk HydroGolden Ocean.I Finansavisen lørdag kan du lese alt om de 12 ekspertenes favorittaksjer for 2012.
har to svært spennende kreftmidler under utvikling, sier Karstensen og viser til at begge kandidatene har vist lovende resultater.- Dersom resultatene for ett eller begge produktene er positive, forventer vi en signifikant reprising av aksjen, fortsetter han.Når det gjelder peker aksjesjefen på at en prising under bokførte verdier er for lav, både i forhold til historisk prising og lønnsomhet.- Det er i vanskelige tider man får de beste investeringsmulighetene, sier Karstensen og trekker frem Han ville imidlertid holdt seg unna Frontline og Telenor.