I dagens rapport fra Investtech beskrives Schibsted og Norwegian Property som kjøpskandidater av varierende grad. Panoro Energy må derimot ta til takke med en salgsanbefaling.
- Schibsted viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal og kursen har steget over 50 prosent i løpet av de siste tre månedene. Kursen er nå på det høyeste nivået siden høsten 2007, og videre positiv utvikling innenfor trenden indikeres. Positiv volumbalanse, det vil si høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er imidlertid negativ på innsidehandler etter at to av direktørene i selskapet solgte aksjer for til sammen fem millioner kroner tidligere i mars. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, skriver Investtech.- Norwegian Property ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har også gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon etter brudd på motstanden ved 8,87 kroner. Videre oppgang til 11,35 kroner er signalisert. Imidlertid er det sterk motstand rundt 9,00-9,20 kroner, noe som kan gi en reaksjon ned. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, skriver Investtech, skriver Investtech.- Til tross for at markedet tok godt imot børsmelding fra Panoro Energy på mandag, og sendte kursen opp fire prosent, viser aksjen en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Videre negativ utvikling indikeres, og det ligger motstand opp mot taket av kanalen. Aksjen ligger også nær motstanden ved ca. 4,20 kroner, noe som kan gi en reaksjon ned. Imidlertid har volumet tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette svekker den fallende trenden og kan være et tidlig signal om et kommende trendbrudd. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter Investtech.