SEB Enskilda anbefaler kjøp av Subsea 7. De har et kursmål på aksjen på 190 kroner, melder TDN Finans."Vårt møte med konsernsjef Jean Cahuzac og leder for Nordsjøen, Øyvind Mikaelsen, i går bekrefter vårt syn på Subsea 7. Selskapet ser nærmest uendelig markedsmuligheter og prisingen er på vei opp i de fleste bassenger", skriver meglerhuset i en oppdatering, ifølge nyhetsbyrået.Ledelsen i Subsea 7 ser cirka 20 prosjekter som skal tildeles i løpet av 2012, samt stor aktivitet på mindre prosjekter. Det får SEB Enskilda til å vente høyt ordreinntak i tiden fremover."Avstanden mellom tier 1 og tier 2-spillere øker og fusjonen har vært en suksess. Slik det ser ut nå kan sykelen for Subsea 7 vare ganske lenge og det blir mye positive nyheter på kontraktssiden frem mot sommeren", skriver meglerhuset.Bank of America Merrill Lynch har ifølge TDN Finansonsdag.Subsea 7 stiger onsdag 1,44 prosent til 148,10 kroner, og er dermed den av tungvekterne på Oslo Børs som stiger mest. Det er hittil i dag omsatt Subsea 7-aksjer for 160 millioner kroner.