Etter å ha beveget seg sidelengs gjennom store deler av dagen, endte de amerikanske børsene ned tirsdag.Dow Jones falt 0,33 prosent til 13.197,73, Nasdaq 0,07 prosent til 3.120,35, mens den bredere S&P 500-indeksen trakk ned 0,28 prosent til 1.412,52.Dow Jones er likevel på vei mot sin sjette strake måned med oppgang, mens Wall Street har kurs mot sin beste kvartal siden 1998."Fryktindeksen" VIX (CBOE) hoppet til over 15.Forholdet mellom aksjer som steg og falt var 13 til 18 på NYSE og 9 til 16 på Nasdaq. Oljeprisen i USA endte ned 1 cent til 107,02 dollar, mens gullprisen steg 4 dollar til 1.680,90 dollar.Rallyet trigget av mandagens uttalelser fra sentralbanksjef Ben Bernanke om behovet for en fremdeles svært ekspansiv pengepolitikk, ble dermed kortvarig.- Ifølge Bernanke er den seneste tidens fall i arbeidsledigheten et resultat at en reversering av de unormalt store oppsigelsesrundene i 2008 og 2009. Ifølge Bernanke er det langt fra sikkert at den seneste tidens bedring i arbeidsmarkedet kan opprettholdes, skriver Handelsbanken.- Bernanke venter at en videre bedring av arbeidsmarkedet avhenger av en sterkere vekst i bedriftenes produksjon og husholdningenes etterspørsel enn man har i dag, og for å oppnå dette trengs det, ifølge Bernanke, fortsatt ekspansiv pengepolitikk, heter det videre.Blant de viktigste S&P-sektorene, trakk nyttesektoren opp, mens finans tynget.Bank of America falt 3,3 prosent til 9,60 dollar, etter at Baird kuttet anbefalingen på aksjen til "nøytral", men løftet kursmålet fra 9 til 10 dollar. Ellers blant Dow-komponentene trakk Alcoa ned 1,6 prosent til 10,06 dollar, selv etter at Stifel hevet kursmålet på aluminiumsgiganten fra 11 til 13 dollar.Total falt 7,1 prosent etter nyheten om gasslekkasjen i Nordsjøen, mens Exxon Mobil endte ned 0,5 prosent.Microsoft og Google falt hhv. 0,21 og 0,36 prosent, mens IBM og Oracle hhv. falt 0,3 prosent og steg 0,65 prosent. JP Morgan og Citi falt 0,6 og 1,7 prosent.Overseas Shipholding Group steg 5,7 prosent og endte med det høyt på vinnerlisten. Boligbyggeren Lennar steg 4,6 prosent etter å ha meldt om 33 prosent økning i ordreinngangen.Apple nådde all time high på 616,29 dollar i dagens handel, men falt noe tilbake og endte dagen opp 1,2 prosent til 614,48 dollar.Oppgangen kom etter at Thinkequity jekket opp kursmålet på aksjen fra 600 til 700 dollar. Samtidig skal toppsjef Tim Cook ifølge CNBC inn i samtaler med de kinesiske myndighetene for å oppklare en rekke problemer - fra iPad-varemerket til lokal arbeidskraft.Apple er nå priset til utrolige 573 milliarder dollar, tilsvarende 3.266 milliarder kroner. Direktør Todd Schoenberger i LandColt Trading spår at et nedsalg i aksjer vil ta seg opp medio april.- De smarte pengene vil være på vei ut fra den andre uken i april, når Alcoa innleder resultatsesongen, sier han.- Markedet stiger på forventninger om ytterligere tiltak fra Fed. Oppgangen kommer ikke på inntjening eller nøkkeltall. Operation Twist tar slutt i 2. kvartal. Den eneste inngangsmuligheten vil være hvis Bernanke lover skriftlig at det kommer ytterligere lettelser, la Schoenberger til overfor kanalen.Boligprisene i de 20 største byene i USA - målt ved S&P/Case-Shiller-boligprisindeksen - lå uendret fra desember til januar, men var fremdeles 3,8 prosent lavere enn på samme tid i 2011 og ligger på det laveste på 9 år.På månedsbasis falt indeksen 0,04 prosent mens det var ventet en nedgang på 0,30 prosent.Consumer confidence falt fra reviderte 71,6 i forrige måned til 70,2. Det var ventet inn på 70,3, så avviket var ikke stort.Lettskremte investorer ble imidlertid litt overrasket over inflasjonsforventningene det kommende året, som steg fra 5,5 til 6,3 prosent, og det høyeste siden mai i fjor på grunn av høye olje- og bensinpriser.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..