Torsdag 29. mars kan blant by på ny BNP-statistikk fra USA, samt detaljhandelstall fra både Sverige og Japan.Vi får også vite hvordan det går med ledigheten her hjemme og i Tyskland, samt hvordan det står til med forbrukertilliten i ØMU-området samlet.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene inn litt bedre enn analytikerne hadde trodd på forhånd. Blir det positiv overraskelse også denne gang?
Her er alle dagens hendelser:- Japan (01:50), Detaljhandel, februar- Sverige (09:30), Detaljhandel, februar- Tyskland (09:55), Arbeidsledighet, mars- Norge (10:00), Registrert arbeidsledighet, mars- ØMU (11:00), Forbrukertillit endelig, mars- USA (14:30), BNP revidert, 4. kvartal- USA (14:30), Jobless claims, uketall- USA (18:45), Sentralbanksjef Ben Bernanke holder den siste av fire forelesninger ved George Washington School of Business