Forvalter i Sparebank 1 Nord-Norge, Tom Robin Solstad-Nøis, mener at utviklingen i aksjemarkedet så langt i år har vært bedre enn man kunne håpe på. Han tror at resten av 2012 vil bli turbulent, skriver Finansavisen.Solstad-Nøis har stor tro på Statoil, som han mener har solid produksjonsvekst og et interessant leteprogram, samt Subsea 7, som han påpeker har en sterk posisjon i et marked med høye inngangsbarrierer. I tillegg spår forvalteren at at vi vil få se overraskende sterke inntjeningstall fra cruiserederiet Royal Caribbean Cruises fremover.- Kombinasjonen av usikkerhet rundt Costa Concordia-ulykken samt den svake økonomiske situasjonen i Europa har bidratt til at forventningene til inntjeningen fremover er for lav. RCCL er attraktivt priset på pris/bok på 0,7, samtidig som vi går inn i en periode med lav tilbudssidevekst, sier Solstad-Nøis til avisen.