Hovedindeksen ved Oslo Børs starter onsdagen med å falle, og nedgangen er så langt på 0,67 prosent til 426,50.
Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis på børsen for 400 millioner kroner.Blom, PSI Group og Norske Skog er blant aksjene i fokus så langt onsdag. De to førstnevnte stiger mens Norske Skog er børstaper så langt etter at Viken Skog har solgt alle sine aksjer i selskapet.Oppgangen kommer meget kjærkomment for Blom, som er ned rundt 73 prosent i løpet av de siste 12 månedene. På Wall Street tirsdag Børsene i Asia-regionenStatoil er ned 0,38 prosent til 156,40 kroner mens Subsea 7 hever seg 0,75 prosent. Seadrill faller 0,88 prosent.Norske Skog, Statoil og Seadrill er de mest omsatte aksjene på børsen akkurat nå.Oljeprisen ned onsdag morgen Følg HegnarOnline på Facebook!Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserEuropa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen.
Så langt i år er hovedindeksen opp 11,13 prosent, mens den er ned 3,79 prosent det siste året. så det lenge ut til at indeksene kom til å ende svakt opp, men kraftig nedtur helt på tampen av dagen gjorde av Dow Jones endte ned 0,33 prosent til 13.197,73 poeng. fulgte opp med fall onsdag, og her var det bekymringer rundt Kina og jobbsituasjonen i USA som tynget. Nikkei 225 i Japan falt 0,71 prosent.Netfonds skrev onsdag morgen at de ventet nedgang fra start ved Oslo Børs.- Vi tror Oslo Børs åpner ned 0,17 prosent til 428,8 poeng onsdag. S&P 500 falt 0,3 prosent etter at Europa stengte tirsdag. Consumer Confidence-tallene fra USA kom inn litt svakere enn ventet i går, noe som går bidro til revers på børsene. Dette momentet ser ut til å kunne prege åpningsminuttene i dag. Når det er sagt, totalt sett ser aksjemarkedet sterkt ut. Det slippes ett viktige nøkkeltall fra USA i dag, nemlig Durable Goods klokken 14:30, het det fra meglerhuset.Blant de aksjene som faller mest så langt onsdag finner man blant annet nevnte Norske Skog som er ned 6,20 prosent til 5,74 kroner.Fallet kommer etter en melding fra Viken Skog om at de nå har kvittet seg med så å si alle aksjene de hadde. Pengene Viken får inn på salget skal være med å finansiere aktørens oppkjøp av Norske Skog-anlegget på Follum.Goodtech er ned 3,12 prosent til 1,55 kroner, North Energy faller 2 prosent til 9,80 kroner mens Tomra er ned 1,68 prosent til 46,80 kroner.Heller ikke Prosafe, Transeuro Energy, Grieg Seafood eller Aker Solutions har fått sving på børssakene så langt denne onsdagen.Aksjene som stiger aller mest for øyeblikket er blant annet Blom, som er opp 8,33 prosent til 0,13 kroner. Aksjen er imidlertid ned over 70 prosent i løpet av det siste året.PSI Group er opp 7,25 prosent til 4,29 kroner mens Eitzen Maritime Services er opp 6,08 prosent til 1,57 kroner.I tillegg til disse aksjene har også Rocksource, DiaGenic, Nordic Mining, Saga Tanker og DNO International noe medvind fra start på Oslo Børs onsdag.Omsetningen blant noen av vinnerne og taperne så langt er sterkt begrenset.Oljeprisen faller onsdag morgen, og er nå lavere enn tilfellet var tirsdag kveld.Brent for levering i mai omsettes onsdag morgen for 124,77 dollar, ned 0,61 prosent inneværende døgn. WTI-oljen er ned 0,74 prosent til 106,54 dollar per fat.Rundt klokken 20.00 tirsdag ble oljen omsatt for rundt 125,60 dollar per fat.De amerikanske oljelagertallene fra DOE, som tikker inn onsdag kveld, ventes å vise en klar økning. Dette fører til at temperaturen i markedet roer seg noe.I tillegg viser ferske tall fra Mastercard ifølge TDN Finans at bensinforbruket i USA falt med 1,5 prosent i forrige uke.- Vi er på et nivå hvor vi trenger ferske impulser i form av varig forbedring i etterspørselsutsiktene for å se noe ytterligere løft. Lagertallene gir et visst innsyn i status i tilbud/etterspørsel-balansen i USA, spesielt idet vi nærmer oss kjøresesongen, sier Ric Spooner, sjef for markedsanalyse i CMC Markets i Sydney, til Bloomberg.Ferske tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene steg med 3,6 millioner fat i forrige uke til 351,5 millioner fat.Samtidig steg bensinlagrene med 1,3 millioner fat til 226,3 millioner fat mens lagrene for destilater var ned 1,5 millioner fat.Utnyttelsesgraden av raffineriene kom inn på 84,2 prosent - opp 1,9 prosentpoeng.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .