Ferske oversikter over de største aksjonærene i solselskapet REC viser at Jens Ulltveit-Moe har kjøpt ytterligere 19,5 millioner aksjer.Kjøpene ble gjort i løpet av forrige uke og investoren sitter dermed på 3,46 prosent av selskapet - totalt 34.547.211 aksjer.Ulltveit-Moe klatrer fra 3. plass til 2. plass på listene over de 30 største i REC som følge av de nye aksjekjøpene.To konti fra SEB Enskilda forsvinner fra Topp 30-listen denne uken etter at man forrige uke var nummer 8 og 12 med 10 millioner og 8,32 millioner aksjer.I tillegg faller en konto fra Morgan Stanley fra 16. plass til 26. plass etter å ha kvittet seg med 2,2 millioner aksjer, mens en JP Morgan-konto er ned fra 11. plass til 18. plass etter å ha solgt unna snaue 3,6 millioner aksjer.De ferske listene viser også at Fondsfinans Spar solgte 300.000 REC-aksjer forrige uke men at aktøren likevel klatrer fra 15. plass til 11. plass og at man nå har 0,57 prosent av selskapet.Holberg Norge solgte 450.000 aksjer i solselskapet forrige uke og faller fra 4. plass til 5. plass på Topp 30. Holberg har nå 1,20 prosent av selskapet.Orkla er fremdeles største aksjonær i REC og sitter på 39,74 prosent av aksjene. Folketrygdfondet er nummer 3 på listen og har 2,83 prosent.Ulltveit-Moe har tidligere vært åpen på at han låner ut aksjer han sitter på i REC til såkalt shorting.Investoren har tidligere sagt til HegnarOnline at han av prinsipp ikke kommenterer eventuelle kjøp eller salg av aksjer, samt beholdningen av verdipapirer i selskaper.