Investor Øystein Stray Spetalen refser fredag Kristin Halvorsens innsats som finansminister forut for finanskrisen.Han peker spesielt på at myndighetene ikke satte foten ned og stoppet salget av en rekke risikable spareprodukter.- Finanskrisen, også her i Norge, var et resultat av dårlig og svak regulering fra myndighetenes side. Det er en skam at daværende finansminister Kristin Halvorsen ikke gjorde noen verdens ting, før skaden hadde skjedd. Hun var ansvarlig for at denne svindelen fikk pågå gjennom hennes periode som finansminister, sier Spetalen til na24.Han mener mange nordmenn fikk blø økonomisk som følge av tiltak Halvorsen ikke fikk satt i verk.- Det var Kristin Halvorsen som finansminister i perioden 2005 til 2009, som var øverste ansvarlig for reguleringen av finansmarkedet. I denne perioden tapte småsparerne milliarder på spareproduktene, sier milliardæren.