Ferske aksjonærlister viser at Øystein Stray Spetalen kjøper seg ytterligere opp i Saga Tankers, mens Rikard Storvestre selger noe i NavaMedic og i Repant.Spetalen handlet 4.604.220 aksjer i førstnevnte selskap forrige uke og som privatperson klatrer han dermed fra 10. plass til 7. plass på listen over de 30 største aksjonærer og har nå 6,94 prosent.Det er totalt 86,77 millioner aksjer i Saga Tankers, og Spetalen plukket altså opp rundt 5,30 prosent av dette bare i løpet av i forrige uke.Hans selskap Tycoon Industrier sitter fra før av på 15,75 prosent av selskapet og totalt har investoren nå 22,69 prosent.Investoren Rikard Storvestre kjøpte store mengder aksjer i Norske Skog like før aksjen steg voldsomt i fjor.- Jeg er risikopervers og liker ikke å spre investeringene mine, sa investoren til dn da oppkjøpene pågikk.Nå viser ferske aksjonærlister at Storvestre selger seg noe ned i både NavaMedic og i Repant.Investoren, som er 5. størst i begge selskaper, solgte 17.951 aksjer i NavaMedic og 27.520 aksjer i Repant.Han sitter dermed på 4,02 prosent av førstnevnte og 1,26 prosent av sistnevnte.