På Tjuvholmen Sjømagasin møtes Albert Collett i Arctic, Espen Furnes i Delphi og Jan Petter Sissener for å diskutere aksjer. Alt er tilsynelatende som det pleier å være, men ikke helt. Optimisten over alle optimister, nestoren Jan Petter Sissener, er kanskje den mest pessimistiske av de tre.- Jeg er positiv. Jeg synes det er masse interessante selskaper å se på. Det holder egentlig. Markedet er det verre å si noe om. Det er som et dyr som beveger seg alle mulige retninger, sier Collett til avisen.Sissener derimot peker på at gjelden i Europa ikke er noe mindre nå enn den var i fjor.- Fortell meg hva politikerne gjør, så skal jeg fortelle deg hvordan børsen går, sier Sissener.Furnes deler Sisseners syn om at mye allerede kan være tatt ut, men kaller seg "relativt optimistisk".- Dagens aksjekurser priser ikke inn noen vesentlig vekst i inntjeningen de kommende årene. Det tror vi er feil, og jeg tror at børsen kan komme til å stige ytterligere 10 prosent i år, sier Furnes.
LES HELE INTERVJUET I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN!