First Securities ved analytikerne Teodor Sveen Nilsen og Henrik Madsen har usedvanlig stor tro på det vesle oljeselskapet Panoro Energy.Kjøps-anbefalingen er klokkeklar og kursmålet er satt til 14 kroner.Aksjen er tirsdag opp 6,25 prosent til 4,42 kroner. Dermed ser man en oppside på rundt 216 prosent.- I løpet av den siste måneden har Panoro falt 15 prosent, mens oljeprisen har holdt seg stabil. Vi ser ingen fundamentale grunner til denne nedgangen, kan man lese i en oppdatering fra First-duoen.Meglerhuset venter seg både økt nyhetsstrøm og økt produksjon fra Panoro i 2012.Samtidig er DNB Markets ute og gjentar sin store tro på Subsea 7, etter at selskapet mandag kunne melde om en ny kontrakt på rundt 100 millioner dollar i Canada.- Oppstart på offshoredelen er allerede i sommer, hvilket er positivt med tanke på samme tidspunkt blir lavere aktivitet utenfor Vest-Afrika, kommenterer meglerhuset ifølge Stocklink.DNB opererer med kjøp på Subsea 7 og har et kursmål på 180 kroner.Aksjen er tirsdag ned 1,93 prosent til 147,50 kroner. Oppsiden burde dermed være på omlag 22 prosent.