Aksjonærlister viser at den profilerte investoren Tore Aksel Voldberg forrige uke kjøpte seg ytterligere opp i Dolphin Group og Thin Film Electronics.Voldbergs foretak Dukat AS handlet 239.994 aksjer i Thin Film og investoren - som er 12. størst i selskapet - sitter nå på 1,59 prosent av aksjene - totalt 4,86 millioner aksjer.Dukat handlet også 709.000 aksjer i Dolphin Group og Voldberg klatrer med det fra 21. plass til 15. plass på listen over de 30 største aktørene.Han har nå 1,40 prosent av selskapet - totalt 3.509.000 aksjer.Voldberg er også blant de 30 største aksjonærene i Norske Skog, Nordic Semiconductor og DNO International, men var ikke på ferde i noen av disse selskapene.Forrige uke ble det klart at Voldberg ikke lenger var representert blant de 30 største i REC.Dolphin Group har steget 32 prosent i løpet av de siste 12 månedene, mens Oslo Axess-aksjen Thin Film Electronics endte opp 60 prosent i fjor og er opp snaue 8 prosent det siste året.