- Aksjen er dagens aller beste kjøp

- Aksjen har nylig gitt ferskt kjøpssignal, skriver Investtech onsdag og mener Fred. Olsen Energy bør handles.

Investtech.
Børs

Analysehuset Investtech mener Fred. Olsen Energy er dagens kjøp på Oslo Børs.- Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 184 kroner. Videre oppgang til 231 kroner eller mer er signalisert, skriver analysehuset.Skulle aksjen bryte opp mot 200 kroner ville dette være et ytterligere solid signal.- Aksjen ligger mellom støtten ved ca 190 kroner og motstanden ved ca 196 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en fallende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, skriver Investtech.Fred. Olsen Energy ble sist omsatt på Oslo Børs tirsdag for 193,40 kroner.Aksjen er ned rundt 10 prosent de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs