Analytiker: Udramatisk Opera-melding

Analytiker Espen Torgersen mener dagens børsmelding fra Opera om Google er udramatisk.

Espen Torgersen - Foto: Iván Kverme, Finansavisen
Børs

Opera Software meldte torsdag at selskapet forlenger den allerede midlertidige forlengelsen av søkeavtalen med Google for nettleseren på desktop.Ifølge Reuters kan meldingen tolkes i retning av at den nye midlertidige forlengelsen har sammenheng med et mulig oppkjøp fra FacebookAnalytiker Espen Torgersen i Carnegie tror imidlertid den er mindre dramatisk enn som så.- Dette kan selvfølgelig tolkes på mange måter, men jeg mener dette er udramatisk og tror det er så enkelt som at selskapet velger å sende en melding på dette for å redusere usikkerheten som er knyttet til hvorvidt de har en avtale eller ikke, sier han.Opera stiger 1,5 prosent til 39,60 kroner.

Nyheter
Børs