Christiania Securities med stor tro på TGS

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg om et knippe aksjer du bør laste opp i.

Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at de nå har kjøps-anbefaling på de to svenske aksjene Atlas Copco AB og Sandvik.I tillegg har man også stor stro på TGS-Nopec, som i dag blir omtalt som dagens aksje.Om sistnevnte skriver meglerhuset følgende:- TGS ligger i en bred stigende trend. I begynnelsen av året ga aksjen et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom ca. 140 kroner. I mai har aksjen korrigert ned som resten av markedet. Kursen har nå stemt av sterk støtte rundt 150 kroner, dette bør kunne gi en reaksjon opp. Noe motstand litt under 170 kroner, men videre oppgang anses som mest sannsynlig. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 178 kroner og stopp 148 kroner.TGS er fredag ned 0,63 prosent til 157,40 kroner. Man ser med andre ord en oppside på rundt 13 prosent.

Nyheter
Børs