Ukens 19 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Kristian Tunaal. Foto: Finansavisen/Ivan Kverme
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 19 aksjer denne uken.Alle er nå enige om Opera. Ellers er Roland enig med Collett om Det norske og Subsea 7, og med Tunaal om Aker Solutions.Følg HegnarOnline på Facebook!Dette er de 19 aksjene de fire satser på denne uken: Aker Solutions Algeta Atea BWG Homes Clavis Pharma Copeinca Deep Sea Supply Det norske Dolphin Group EMGS Fred. Olsen Energy Kongsberg Gruppen Opera Q-Free RCCL Statoil Subsea 7TGS YaraDNB Markets har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 29/5), med en avkastning på pluss 12,6 prosent. Nordea følger nærmest med 6,6 prosent, mens Arctic har pluss 0,7 prosent.Hovedindeksen har steget 3,0 prosent siden nyttår (2/1).Innsideporteføljen finner du her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs