Aksjesjef i DNB Kapitalforvaltning, Odd E. Lillebostad, forventer ikke et stort lettelsesrally selv om grekerne sier ja til euro med stemmeseddelen. Han mener likevel at det er tid for å plukke i oljeservice, og har klart å regne seg frem til en rabatt på 30-40 prosent i konkurranseutsatt norsk offshoreindustri, skriver Finansavisen.- Vi er derfor fristet til å kjøpe noen av de mest utbombede aksjene innen oljeservice, nemlig Archer, Sevan Drilling og Kværner. Dette er aksjer som få vil ha i dag, men som vil få en markant oppgang straks fremtiden ser noe lysere ut, sier Lillebostad, som også anbefaler kjøp av PGS.Aksjsjefen forteller også til avisen at en oljepris godt under 100 dollar fatet den siste uken har ikke gjort DNB redd for å handle aksjer i Norges største selskap på børs, Statoil. Han mener i tillegg at Det norske oljeselskap er en svært spennende mulighet.