Citigroup Global Markets melder onsdag at de hever SAS fra nøytral til kjøp.Kursmålet settes til 8 kroner - ned fra 10,50 kroner.- Vi argumenterer for at dagens aksjekurs implisitt gir negativ verdi til kjernen Scandinavian Airlines fordi vi verdsetter svært lønnsomme Widerøe til 2,2 milliarder svenske kroner. Aksjekursen virker ikke å godtgjøre SAS for gjeldsslankingen og restruktureringstiltak, og heller ikke for lavere oljepriser, skriver Citi ifølge TDN Finans.SAS-aksjen stiger 5,42 prosent til 4,86 kroner. Citigroup ser med andre ord ytterligere 65 prosent oppside for flyselskapet.
Noe svekket i troen på cruisegigant
Danske Bank Markets melder ifølge Stocklink at de kutter kursmålet på RCCL fra 165 kroner til 155 kroner.Hold-anbefalingen som meglerhuset opererer med står foreløpig ved lag.Cruisegiganten faller 0,21 prosent til 142,90 kroner på Oslo Børs onsdag.Danske mener dermed at aksjen har en oppside på rundt 8,50 prosent.