Børsene i Asia-regionen opplever en relativt volatil onsdag, og man har fått se både rødfarge og oppgang.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index, som består av 70 prosent japanske aksjer, er opp 0,2 prosent - og har vært opp så mye som 0,4 prosent og ned så mye som 0,2 prosent.Det er rundt tre aksjer som stiger for hver andre som er ned. Indeksen er ned 12 prosent fra årets topp den 29. februar.Solide fabrikkordretall fra Japan løfter sentimentet noe, mens klassisk bekymring ovenfor problemene i Europa fremdeles tynger.Investorene venter nå spent på en ny runde med statsobligasjonsauksjoner i Italia, samtidig som det stadig nærmer seg det greske valget.- Markedet er meget forsiktig forut for valget i Hellas, og dette medfører også at vi spretter litt og opp ned. Ser man på verdsettelsen isolert er aksjer billige akkurat nå, men det er ikke nok på nåværende tidspunkt til å få aktører til å ta risiko, uttaler Naoki Fujiwara hos Shinkin Asset Management Co.Klesselskapet Esprit Holdings Ltd., som har hatt store problemer den siste tiden, faller nye 21 prosent på børsen i Hong-Kong, etter at toppsjefen Ronald Van der Vis meddelte at han er ferdig i konsernet.I Japan er Nikkei 225 opp 0,65 prosent til 8.592,30 mens den bredere Topix stiger 0,24 prosent. Hang Seng i Hong-Kong stiger 0,34 prosent.CSI 300 i Kina er opp 1,19 prosent, Shanghai Composite stiger 0,79 prosent mens Taiwan-børsen klatrer 0,20 prosent.Kospi i Sør-Korea hever seg 0,24 prosent, S&P/ASX 200 i Australia faller 0,31 prosent mens NZX 50 på New Zealand er ned 1,16 prosent.India-børsen er uendret mens Strait Times i Singapore faller 0,42 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og