Konsernet driftsresultat i første kvartal i år endte på 4,3 millioner kroner, en nedgang på 5,3 millioner kroner sammenlignet med samme periode i fjor.Økt satsing på digitale medier og en svakere inntjening i Dagbladet er årsaken til resultatnedgangen i Berner Gruppen, ifølge selskapet, som ikke oppgir omsetningstallene for første kvartal i år.Mens annonsesalget for papirutgaven synker, sørger annonsørene på digitale plattformer for positive resultater, skriver Berner Gruppen i en pressemelding.Driftsresultatet for papiravisen sank med 7 millioner kroner i første kvartal i forhold til samme periode i fjor, og endte på minus 2,9 millioner kroner.Det står i sterk kontrast til resultatet for digitale plattformer. I første kvartal i år ble resultatet 4 millioner kroner, en bedring på 1,3 millioner kroner sammenlignet med fjoråret.Dagbladet er Berner Gruppens flaggskip, og konsernet eier 99 prosent av AS Dagbladet, mens Dagbladets Stiftelse sitter med 1 prosent av eierandelene. (©NTB)