Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Dolphin Group ASA ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

Publisert 25. juni 2012 kl. 11.26
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord
Investtech.
I analysenytt fra Investtech beskrives Dolphin Group som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.
- Dolphin Group ASA ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen ga salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon ved bruddet ned gjennom støtten ved 4,55 kroner. Videre nedgang til 3,78 kroner eller lavere er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 3,62 kroner og motstand ved ca. 5,60 kroner. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.