Forvalter: Kjøp disse aksjene

-For langsiktige investorer er det nå man skal begynne å handle aksjer, sier Tom Robin Solstad-Nøis.

Publisert 25. juni 2012 kl. 15.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Tom Robin Solstad-Nøis
Til tross for et meget dystert makrobilde mener Tom Robin Solstad-Nøis, leder for aktiv forvaltning i Sparebank 1 Nord-Norge, at det er flere attraktive selskaper på Oslo Børs.- For langsiktige investorer er det nå man skal begynne å handle aksjer, sier Solstad-Nøis til Finansavisen.- Som alltid gjelder det å finne selskaper hvor verdsettelsen av de fundamentale verdier er attraktive. Dette er ingen garanti mot ytterligere kursfall, men vil sørge for at verdiene trolig kommer godt tilbake når stemningen i markedene bedres, sier forvalteren til Finansavisen.• SR-Bank• Sparebank SMN• Aker Solutions• PGS