Ferske oversikter viser at profilerte Berge Gerdt Larsen kjøpte 4,4 millioner aksjer i den vesle oljeselskapet Rocksource i forrige uke.Kjøpene ble gjort via investorens selskap Larsen Oil & Gas, som klatrer fra 4. plass til 3. plass på listen over de 30 største aksjoærene i børsmyggen.Selskapet sitter nå på 3,03 prosent av Rocksource - totalt 10.552.303 aksjer.Gerdt Larsen er også involvert i aktørene som er største og nest største aksjonær i Rocksource.Venture Drilling AS er størst med sine 10,68 prosent mens Petrolia Invest AS er nest størst med 3,11.På eiersiden i begge disse selskapene finner man Petrolia ASA, der nevnte Gerdt Larsen er styrets leder.Rocksource har hatt et aldeles forferdelig år på Oslo Børs, og i løpet av de 12 siste månedene er aksjen ned nærmere 90 prosent.Mandag er man imidlertid opp 3,03 prosent til 0,34 kroner. Laveste notering i år er 0,32 kroner, mens 0,22 kroner er all time low.Petrolia Invest AS kjøpte forrige uke 250.000 aksjer i DNO International og befester dermed sin posisjon som 8. største aktør. Petrolia har nå 0,94 prosent av DNO.