Analytiker Oddbjørn Windstad i Apollo Markets har i dag laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Hovedindeksen ved Oslo Børs foretok i forrige uke en vellykket test av bunnen i den stigende trenden fra desember 2008 og støtten på 370-nivået. Den lange stigende trenden er dermed intakt og positiv utvikling indikeres på lengre sikt, sier Windstad.- Indeksen ser nå ut til å etablere seg over taket i den fallende sekundærtrenden som vi har fokusert på samtidig som den tester motstanden i området 387-390. Den er dermed ved et viktig nivå med hensyn til den kortsiktige utvikling, sier analytikeren.- Eventuelt brudd opp gjennom 390 vil være et signal om at sentimentet snur positivt og signalisere videre oppgang for det norske aksjemarkedet. Neste motstandsnivå er 396-400 og 408. På nedsiden er taket av den fallende sekundærtrenden viktig mens 370 fortsatt er det kritiske nivå, avslutter Windstad.I skrivende stund står hovedindeksen i 383,40 poeng, ned 1,01 prosent.