Oljeselskapet DNO International avholdt mandag sin generalforsamling og til stede var blant annet småaksjonær Torstein Øygarden.Han er en av personene bak DNO-initiativet, en organisering av mindre aksjonærer i oljeselskapet.Et av temaene som ble diskutert mandag var DNO-initiativet sin støtte til RAK-fusjonen i 2011, som blant annet profilerte Berge Gerdt Larsen var og er meget skeptisk til.Da fusjonen ble et faktum var det et uttalt mål fra RAK at selskapet skulle selge seg ned til under 30 prosent av DNO, men dette har i ettertid ikke skjedd.Øygarden syns imidlertid ikke mandagens innsigelser fra Berge Gerdt Larsen & Co. var på sin plass.- Berge Gerdt Larsen sitter bare og provoserer og ham ønsker vi ikke å samarbeide med. Det var jo i tillegg Larsens egne aksjesalg som tillot RAK å komme opp i 30 prosent i utgangspunktet, sier Øygarden til iMarkedet Xpress.DNO sliter fremdeles med å få eksportert sin olje ut fra Kurdistan, men dette bekymrer ikke aksjonæren nevneverdig.- DNO tjener godt på det lokale salget av olje de har i per i dag, selv om vi selvfølgelig kunne tjent mye mer, sier Øygarden.Han ser få grunner til å kvitte seg med aksjen på nåværende tidspunkt, men kan komme til å selge dersom DNO stiger kraftig.- Jeg selger når aksjen står i 20 kroner, sier Øygarden.DNO er mandag opp 4,67 prosent til 7,84 kroner. Nevnte Øygarden vil altså vente til aksjen har steget 155 prosent før han eventuelt trer ut av aksjonærenes rekker.