Nio Inc. har etablert en ny strategi med basis i selskapets ekspertise innen online markedsføring, utvikling og support.I tillegg til selskapets eksisterende virksomhetsområder, auksjonshandel på internett og sikkerhet, vil man ta konkrete initiativ i 2012 innen satsningsområdene online spill og internett-handel.Nio har som målsetting å bli en stor aktør innen online-spill, og etablerer nå et nytt datterselskap på Malta, Nio iGaming Ltd.Dette vil bli det operative selskapet for online spill og selskapet har også levert en søknad om spill-lisens på Malta.Nio ser for tiden etter muligheter for avtaler med eksisterende aktører, for å kunne tilby online spill til selskapets økende kundebase samt gjennom selskapets eksisterende markedsføringsapparat.Nio forventer at Nio iGaming Ltd. vil være i operasjonell drift fra september 2012 og bli en betydelig bidragsyter til selskapet i 2013 og fremover.Nio opprettholder forventingene om et driftsresultat på minimum 50 millioner kroner og en omsetning på minimum 130 millioner kroner for selskapets eksisterende virksomhet i 2012.Med forventede nye virksomhetsområder i tillegg til organisk vekst for Ziinga.com, forventer Nio å øke omsetning og resultat med mer enn 100 prosent i 2013. Nio vil annonsere konkrete forventinger for 2013 på et senere tidspunkt.