Sparebank 1 Markets melder onsdag at de tar opp dekning av BW Offshore, Sevan Marine og Fred Olsen Production.Det anbefales kjøp av de to førstnevnte mens Fred. Olsen Production går en nøytral-anbefaling.Meglerhuset mener ifølge TDN Finans at de fundamentale forholdene i FPSO-sektoren fremdeles ser sterke ut, og tror etterspørselen vil forbli solid fremover.Det pekes i tillegg på at ordrebøkene nå er tilbake til all-time high.BW Offshore-kursmålet settes til 8 kroner, mens aksjen onsdag er ned 0,31 prosent til 6,43 kroner.Oppsiden er er med andre ord på rundt 24 prosent.Sevan Marine får et kursmål på 20 kroner, mens aksjen onsdag faller 4,92 prosent til 11,60 kroner.Oppsiden her burde dermed være på omlag 72 prosent.Fred. Olsen Production får et kursmål på 9 kroner. Aksjen er onsdag uendret på 6,41 kroner.Oppsiden her er på rundt 40 prosent.