Ved lunsjtider er Oslo Børs fortsatt i rødt terreng og pilene peker ytterligere ned.Investorene uroer seg for helgens forestående valg i Hellas, og markedet får merke uroen på kroppen.Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 1,12 prosent til 382,99. Det er hittil omsatt aksjer og verdipapirer for 1,0 milliarder kroner.- Jo flere det er som sprer frykt i markedet jo større er sannsynligheten for at krisen bare vil øke, sier Nordeas sjeføkonom Steinar Juel.- Det må oppleves som et problem for topplederne i Eurosonen at det er så mange politikere på lavere nivå som slenger så mye med leppa. I går våknet vi opp til nyhetene om at det lages beredskapsplaner for en eventuell gresk uttreden av Eurosonen hvor det blant annet forberedes å begrense hvor mye folk kan ta ut av minibankene, sier Juel. D 0,8 prosent på månedsbasis. Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News var det på forhånd ventet et fall i industriproduksjonen på 1,2 prosent.Over året ble industriproduksjonen svekket 2,3 prosent, men en ventet nedgang på 2,7 prosent. Et fat Brent-olje med juli-levering omsettes nå for 97,2 dollar fatet, opp 0,06 prosent. Mens WTI-oljen handles for 83,24 dollar fatet.Onsdag reduserer sitt globale oljeetterspørselsestimat for 2012 med 100.000 fat per dag til 89,9 millioner fat per dag, opplyses det i en melding, ifølge TDN Finans.Også estimatet for 2011 tas ned. Det reduseres med 100.000 fat per dag til 89,1 millioner fat per dag. Oljeservic-kjempen Seadrill faller tilbake hele 4,16 prosent til 193,50 kroner onsdag ettermiddag.Selskapet får følge ned av Aker Solutions, ned 3,13 prosent og Subsea 7 - ned 1,73 prosent til 116,90 kroner. med digital innhold.Dette gjør det mulig for Telenors kunder å få enkel tilgang til relevant digitalt innhold gjennom Telenors egen butikk, slik som musikk, ulike applikasjoner, spill, e-bøker og video.Telenors kunder i Serbia er de første som tar i bruk løsningen som ble kommersielt lansert i mai. Aksjen er ned marginale 0,05 prosent. Solselskapet REC steg kraftig fra start, men er nå opp knappe 1,11 prosent til 2,36 kroner. Solgiganten First Solar steg over 20 prosent på børsen i USA tirsdag grunnet overraskende stor etterspørsel så langt i 2012.Ellers er Norsk Hydro opp 1,38 prosent, mens Gjensidige stiger 0,97 prosent.Dagens hittile vinneraksje er Eitzen Maritime Services som stiger 14,28 prosent, etterfulgt av Apptix som er opp 11,11 prosent og Petrolia som stiger 6,89 prosent.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .