Slik skal Telenor nå kunder i Europa og Asia

Telenor samarbeider med Alcatel-Lucent om å tilby innhold til Telenors kunder i Europa og Asia.

Kristin Skogen Lund - Foto: Finansavisen
Børs
Gjennom en avtale med Alcatel-Lucent lanserer nå Telenor sin egen butikk med digital innhold.Dette gjør det mulig for Telenors kunder å få enkel tilgang til relevant digitalt innhold gjennom Telenors egen butikk, slik som musikk, ulike applikasjoner, spill, e-bøker og video.Telenors kunder i Serbia er de første som tar i bruk løsningen som ble kommersielt lansert i mai.- Det var også spesielt viktig å ha en fleksibel løsning som dekker alle innholdskategorier og som fungerer på tvers av det utstyret kunden måtte ha, inkludert smarttelefoner og featuretelefoner, sier Kristin Skogen Lund, EVP og leder av Telenor Digital Services.- Avtalen gir oss støtte innenfor tre områder; installasjon og plattform hosting, innholdshåndtering og innholdssourcing og salg, avslutter Skogen Lund.