Tirsdagens på Wall Street ble forholdsvis oppløftende for investorene og ved veis ende hadde 29 av 30 Dow Jones-aksjer steget i verdi.Verdens kanskje mest kjente børsindeks steg 1,31 prosent til 12.573 poeng mens S&P 500 hevet seg 1,17 prosent.Strateg Mark Martiak i Premier/First Allied Securities mener alt likevel tyder på at det blir meget volatile uker og måneder i markedene fremover.- Investorene kan fortsatt vente seg volatilitet i synlig fremtid - så fest setebeltene. Volumet vil forbli lavt og det vil være tradernes marked, men likevel bør investorer forbli balanserte, sier Martiak til CNBC ifølge TDN Finans.En av aksjene som utmerket seg negativt var selskapet Zynga, som blant annet leverer småspill til Facebook. Aksjen endte ned 10,3 prosent.Gjødselprodusenten og Yara-konkurrenten Agrium la på seg nærmere 5 prosent på solid guiding og dette dro også med seg andre aksjer i samme sektor.CF Industrier hevet seg 1,4 prosent mens Potash Corp. endte opp 2,8 prosent.