- Sanden i timeglasset for Europa renner stadig raskere og sjansene for å få til en vellykket løsning blir mindre for hver dag som går, sa sjeføkonom i Gluskin Sheff & Associates, David Rosenberg, til cnbc.Denne helgen går Hellas nok en gang til valg, men det er ingenting som tyder på at det vil føre til en umiddelbar løsning på gjeldskrisen.- Uansett hvilket parti som vinner, vet vi ikke hvem koalisjonen vil bestå av og den vil være sårbar, sier Rosenberg.Han mener EU har vært for korttenkt.- Det finnes ikke noe tilfelle der en økonomisk union har kunnet overleve uten at en politisk og finanspolitisk union også er intakt. Hvis denne løsningen velges må lovgivning godkjennes i hvert enkelt land, det er komplisert og kan ta tid, sier Rosenberg.- Tar man fatt på denne veien, vil det trolig ta år.